GevaPC Felhasználói TudástárGevaPC Felhasználói Tudástár  GevaPC Drupal sminkek demo és referencia oldalaGevaPC Drupal sminkek demo és referencia oldala  GevaPC Gimp Suli - képszerkesztésGevaPC Gimp Suli - képszerkesztés  GevaPC Drupal suli - drupal honlap készítés oktatásáhozGevaPC Drupal suli - drupal honlap készítés oktatásához   GevaPC Honlap készítés helpdesk - megrendelők, érdeklődők számáraGevaPC Honlap készítés helpdesk - megrendelők, érdeklődők számára

warning: Creating default object from empty value in /home/haraszt/public_html/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Szolgáltatások

Az e-tanterem nyújtotta szolgáltatások

Céges képzések anyagai feltölthető az e-tanterembe?

Igen,

munkavédelmi-, tűzvédelmi oktatás anyaga, vállalati kultúra bemutató anyaga, minőségpolitika dokumentumainak kiváló és költséghatékony helye van az e-tantermekben.

Természetesen az egyéb-, munkahatékonyságot növelő tananyagok is átadhatók az e-tantermeken keresztül, a munkavállalók számára.

Munkaidőben, munkaidőn túl van lehetőség számukra a tanuláshoz, az e-tantermek éjjel-nappal nyitva vannak a hallgatók számára.

Milyen szerepek vannak az e-tanteremben?

Amilyet Ön szeretne a működtetéséhez, amilyen szerepeket megkíván az e-tanterem tartalmának átadása, működtetése, léte

pl.: tanácsadó + ügyfél + szerkesztők - ahol tanácsadó az aki segítségére van az ügyfeleknek az e-tanteremben történő dokumentáció megértésében. A szerkesztő lehet az a személy, aki a tanterembe felteszi pl az aktuális híreket, feltölt új dokumentációt, aktuálizálja az e-tanterem használatának leírásait,...

A tanulók megszerzett ismeretei mivel és hogyan ellenőrizhetők, mérhetők?

  1. A tananyaghoz tesztek állíthatók össze, amelyek kiértékelése automatikusan - előre eltárolva a helyes válaszokat - megtörténik.

Dokumentáció milyen formában vihető fel az e-tanterembe?

A webes szerkesztővel szerkesztett szöveg formátumban - pl könyv formájában, de feltölthető pl pdf formában is ...elsősorban a dokumentáció jellegétől függ milyen formátumban célszerű.

A már korábban elkészített dokumentáció elérhetősége és védelme is megoldható - az átalakítás nem feltétel - az e-tanteremben, nem muszály webes formátumra alakítani.

Tananyaggal bérelhető-e az e-tanterem?

A már működő - azaz tananyaggal feltöltött - e-tantermek mindegyike bérelhető, annak üzemeltetőjétől. A kapcsolat felvételét kezdeményezze az érintett tanteremnél.

Nyomtatható az e-tanterem ismeretanyaga?

Ha kéri az e-tanterem bérlője, tulajdonosa, akkor nyomtatható az ismeretanyag, az arra jogosult felhasználók számára. A környezet védelme érdekében nem javasoljuk a papírra történő nyomtatást, hiszen lesz bőven ideje a hallgatóknak, felhasználóknak, hogy kellő időt töltsenek a virtuális tanteremben és elsajátítsák az ismereteket.

Ide éjjel-nappal, internet csatlakozás birtokában, be tudnak lépni a felhasználók és elérik a tartalmat.

Mennyiért lehet bérelni e-tantermet?

A bérleti díj egyedileg számolódik: függ a bérleti időtől, a tanulók, felhasználók számától és a feltöltendő anyag bonyolultságától, összetettségétől is.

Kérjen egyedi árajánlatot e-tanteremhez, vegye fel velünk a kapcsolatot

Ki fogja az adminisztátori teendőket ellátni az én e-tantermemben?

Bérlés esetén a bérleti díj tartalmazza az adminisztrátori teendőket is. Megvásárlásnál megegyezés kérdése, hogy a tulajdonos maga fog gondoskodni erről vagy igénybe veszi a GevaPC admin szolgáltatását, amikor is az igényeknek és szükségleteknek megfelelően látjuk el ezt a feladatot, szerződéses kereteken belül: időtartamra és feladatkörök meghatározásával.

Milyen tananyagot, ismereteket, tanulnivalót tartalmaz az e-tanterem?

Az e-tanterem, az e-tantermek nem tartalmaznak eredendően tananyagot. Az e-tanterem a lehetőséget és keretet adja meg bármilyen ismeret vagy dokumentáció kategórizált feltöltéséhez.

Milyen erőforrásokkal rendelkezik egy e-tanterem?

Minden olyan erőforrás beépíthető az e-tanterembe, amely szükséges az ismeretek átadásához és a tanulás iránti érdeklődés fenntartásához és a tanulók ösztönzéséhez.