GevaPC Felhasználói TudástárGevaPC Felhasználói Tudástár  GevaPC Drupal sminkek demo és referencia oldalaGevaPC Drupal sminkek demo és referencia oldala  GevaPC Gimp Suli - képszerkesztésGevaPC Gimp Suli - képszerkesztés  GevaPC Drupal suli - drupal honlap készítés oktatásáhozGevaPC Drupal suli - drupal honlap készítés oktatásához   GevaPC Honlap készítés helpdesk - megrendelők, érdeklődők számáraGevaPC Honlap készítés helpdesk - megrendelők, érdeklődők számára

Milyen tananyag tölthető fel az e-tantermekbe?

Bármilyen tartalmú tananyag-, dokumentációs anyag feltölthető: egységenként - ami lehet egy óra tananyaga vagy egy téma kifejtése.

A kategórizálás ezen egységhez valósulhat meg. Egy egységnyi tananyag tartalmazhat szöveges leírást, a szokásos webes formázásokkal, képekkel, ábrákkal illusztrálva. Van lehetőség videó beépítésére, csatolmányban fájlokat lehet kapcsolni hozzá, ...sorolhatnám még hosszan a konkrét lehetőségeket, ám e helyett álljon itt a bármilyen szerkezetű anyag lehetősége:

- a megrendelővel, bérlővel együtt alakítjuk ki a feltöltendő anyag szerkezetét, és ennek megfelelően készítjük el a befogadó e-tanterem felületetét.